Saints moeten Colston maand missen

Door

New Orleans Saints receiver Marques Colston is naar alle waarschijnlijkheid 4 weken uitgeschakeld door een gebroken sleutelbeen.

De Saints willen echter geen specifieke informatie over Colston kwijt, maar geven wel toe dat hij geblesseerd is geraakt in de laatste seconden van de verloren wedstrijd tegen de New Orleans Saints. Coach Sean Payton wilt verder niets kwijt tot aanstaande woensdag informatie over de geblesseerde spelers naar buiten komt.

Wanneer Colston inderdaad een aantal weken is uitgeschakeld, kan dat grote problemen voor de Saints opleveren. Receiver Lance Moore zat tegen Green Bay aan de kant met een liesblessure, waardoor de Saints op twee van hun belangrijkste receivers voorlopig geen beroep kunnen doen.

Colston had 6 catches tegen de Packers, goed voor 81 yards. Maar hij fumbelde ook een bal en dit resulteerde uiteindelijk in Packers’ tweede touchdown.

In zijn zesde seizoen bij de Sains is Colston de laatste jaren uitgegroeid tot één van de beste receivers voor de ploeg uit New Orleans. Vorig jaar was hij met 1023 yards zelfs de beste Saint-receiver.

Foto:

Ook leuk om te lezen