Ryan: ‘Wedstrijd één na belangrijkste in historie Jets’

Door

Na de uitspattingen van de voorbije week is de wedstrijd van de New York Jets tegen de New England Patriots nog wat interessanter om volgen geworden. Jets-coach Rex Ryan verklaarde zaterdag dat de wedstrijd van aanstaande zondag niet enkel de belangrijkste zal worden in de geschiedenis van de rivaliteit, maar zowaar alle andere wedstrijden uit de geschiedenis van de New York Jets. Hun winst in Super Bowl III buiten beschouwing gelaten, toen Jets quarterback Joe Namath garandeerde dat ze die partij gingen winnen.

,,We hebben het recht verdiend om terug te komen naar hier en om tegen New England te spelen,” zei Ryan wat zijn boodschap aan de spelers was, ,,We hebben veel respect voor hen maar we vrezen ze niet. Dat kan ik u beloven. We zijn er niet bang van, we respecteren hen en we zullen die wedstrijd winnen.”

Nadien haalde de coach ook aan dat zijn team er zeker zal staan, wat nodig zal zijn nadat ze bij de vorige ontmoeting met 45-3 de boot in gingen.
In de voorbij maand kwam Rex Ryan ook in het nieuws door zijn zogenaamde ‘foot-fetish’ en ‘Triplegate’.

Wes Welker, wide receiver van de Patriots, maakte handig gebruik van de situatie en gooide nog wat meer olie op het vuur door tien maal voet, voeten, teen of tenen te gebruiken tijdens een interview. Coach Ryan bleef er kalm onder: ,,Wat Welker betreft, dit is een enorme rivaliteit. Alles kan en mag, maar ik kan er tegen en ik ga er niet over discussiëren.”

Uiteraard wordt het uitkijken naar wat de Jets op het veld zullen presteren. Naast het veld waant New York zich al de winnaar, het is nu aan de spelers om het zondagavond waar te maken.

Foto: slive.com

Ook leuk om te lezen