Ryan denkt al aan Super Bowl zege

Door

New York Jets-head coach Rex Ryan praat graag over wie volgend seizoen de Super Bowl zal winnen. Of dat nu tijdens de rust is van een wedstrijd van de New York Knicks of tijdens de NFL combine in Indianapolis, dat maakt voor de 48-jarige coach niet uit.

Ryan garandeerde alweer dat zijn Jets volgend seizoen de beste ploeg zal zijn. ,,Ik geloof dat we dit seizoen de Super Bowl zullen winnen,” zei Ryan. ,,Ik garandeer dat we zullen winnen, want het wordt weer tijd dat wij een kampioenschap kunnen vieren.”

Ryan gaf wel toe dat ze niet het beste team zijn in hun divisie. Toen men hem vroeg of de Jets eindelijk de New England Patriots hadden geklopt als beste team in de AFC East kwam hij met een negatief antwoord. ,,Ik vind dat de Patriots nog steeds verreweg de beste selectie hebben. Maar dat zegt natuurlijk niet altijd alles.”

Er is geen twijfel dat de Jets een goed team en een goede organisatie hebben, maar vooraleer ze een Super Bowl willen winnen zal de hoofdtaak van Ryan en general manager Mike Tannenbaum er vooral in bestaan om al hun spelers in de ploeg te houden.

Linebacker David Harris is al terug vastgelegd, maar wide receivers Santonio Holmes, Braylon Edwards en Brad Smith en cornerback Antonio Cromartie zijn enkele topspelers die uitkijken naar een nieuw contract.

,,We willen al onze spelers terug,” was Ryan duidelijk. ,,We weten dat dat niet realistisch is maar we weten ook dat we een fantastisch team hebben. Maar ik kan je dit vertellen, we zoeken geen excuses.”

En dat geldt ook voor de uitspraken van Ryan. Tot het tegendeel is bewezen zal Ryan blijven zeggen dat de Jets de Super Bowl zullen winnen.

Foto: cippinonsports.com

Ook leuk om te lezen