Roy teleurgesteld in speelkansen

Door

Brandon Roy, shooting guard van de Portland Trailblazers, moest zijn tranen bedwingen tijdens de wedstrijd van dinsdagavond tegen de Dallas Mavericks.

Hij was niet gefrustreerd door het resultaat op het veld, maar doordat hij niet veel op het veld mocht. Hij was boos dat Nicolas Batum, Rudy Fernandez en zelfs point guard Patty Mills meer minuten op het veld mochten maken dan hij.

,,Er was een bepaald punt in de eerste helft waar ik tegen mezelf zei dat ik niet mocht huilen,” zei Roy. ,,Ik bedoel, serieus, er was een moment waarop ik me echt spijt had van mezelf. En toen dacht ik dat je geen spijt kan hebben van jezelf. Ik ben een volwassene, maar ik voelde dat ik echt nog iets kan betekenen voor die poeg op dat moment.”

In de eerste wedstrijd tegen Dallas speelde Roy 26 minuten waarin hij maar twee punten scoorde na 1 op 7 te schieten. Hij had nog drie assists en twee rebounds. Roy scoorde niet in de tweede wedstrijd, waar er niemand scoorde in de tweede helft die van de bank kwam. Roy speelde maar 2 minuten en 17 seconden, en de enige statistieken die hij heeft zijn een gemist schot, twee gemiste vrijworpen en een turnover.

,,Ik zou liegen mocht ik zeggen dat ik niet teleurgesteld ben,” zei Roy. Maar het belangrijkste is om te blijven trainen en het hoofd recht te houden. Het is moeilijk. Ik dacht gewoon dat ze me hier beter gingen behandelen.”

Foto: mkrob.com

 

Ook leuk om te lezen