Rose grote animator in winstpartij Bulls

Door

De Chicago Bulls wisten ook in het tweede playoffduel niet te imponeren, maar behaalde wel wederom succes. In Chicago bleek de ploeg van coach Tom Thibodeau net aan te sterk voor de Indiana Pacers: 96-90.

Derrick Rose was, hoe kan het ook anders, de grote sfeermaker bij de thuisploeg. Met 36 punten had de grote kandidaat voor de MVP-award een zeer belangrijk aandeel in de zege van de Bulls.

Toch bleek de 22-jarige guard na afloop niet tevreden. ,,We winnen dan wel voor de tweede keer, maar de manier waarop stemt me niet gelukkig. De scherpte ontbreekt en dan vooral op het defensieve vlak.”

,,Maar laten we niet alleen maar negatief naar deze wedstrijd kijken. We hebben toch weer gewonnen en als je dan weet dat het spel ook nog stukken beter kan, ziet de toekomst er positief uit.”

Danny Granger van de Pacers, maandagavond goed voor 19 punten, baalde wederom van een uitmuntende Rose. ,,Hoe goed dat hij speelt is ongelooflijk. Dit was deel twee van de serie ´De Derrick Rose-show”. Ik had al gehoopt dat game 1 een uitzondering was geweest, maar vanavond deed hij dat nog eens dunnetjes over. Hopelijk weten we donderdag wel een manier om het te stoppen.”

Zie hier de samenvatting tussen de Pacers en de Bulls.

Foto: cache2.allpostersimages.com

Ook leuk om te lezen