Romo wil rookies op training

Door

De Dallas Cowboys zullen voor de tweede week op rij groepstrainingen houden en quarterback Tony Romo zegt dat hij al de nieuwe draftees heeft gecontacteerd om mee te trainen.

Tyron Smith, offensive tackle die in de eerste ronde werd gekozen, stuurde al een tweet dat hij naar Dallas zou afreizen om te trainen. Running back DeMarco Murray, wide receiver Dwayne Harris en Fullback Shaun Chapas toonden allemaal interesse om te trainen met hun nieuwe teamgenoten.

,,Ik heb met één of twee spelers gesproken en ik weet dat ze nu aan het afspreken zijn,” zei Romo. Vorige week daagden er 40 spelers op. ,,Ik wil niet zeggen dat ik er meer verwacht, dat is al een leuk aantal om mee te starten. Ik weet dat ik iedereen heb gezegd hoe belangrijk dit wel is. De spelers weten dat. Ik hoop dat we 50 spelers kunnen samenkrijgen.”

Net zoals vorige week wou Romo niet zeggen waar en wanneer de trainingen doorgaan. Noch wil hij zeggen of spelers een eigen verzekering hebben genomen. Hij zei wel dat er trainers en kinesisten aanwezig zijn die niets met de Cowboys te maken hebben.

De sessies bestaan uit meer dan gewoon wat praten en een balletje gooien. Ze zijn gestructureerd, met Romo die de klok in de gaten houdt en op het fluitje blaast als de drill ten einde is. Iedere dag werken ze aan specifieke plays en hebben ze een schema. ,,We doen gewoon zoals anders op training camp,” zei Romo. ,,Ik doe het al lang genoeg dus heb ik wel wat schema’s liggen thuis dat ik kan gebruiken.”

Foto: 4.bp.blogspot.com

 

Ook leuk om te lezen