Romo roept op tot groepstraining

Door

Dallas Cowboys quarterback Tony Romo is van plan om al zijn teamleden persoonlijk te contacteren om groepstrainingen te organiseren. Die trainingen zouden volgende maand doorgaan mocht de NFL lockout dan nog steeds verder gaan.

Er werd al vaak getwijfeld of Romo een echte leider kan zijn van zijn team. Nu hij initiatief neemt om dit te organiseren zal er misschien minder twijfel zijn.

Tight End Jason Witten zei dat de leiders van de Cowboys bezig zijn met de sessies. ,,Tony is goed bezig om dit te laten werken. Het is een belangrijk deel van wat we aan het doen zijn,” zei Witten.

Enkele spelers zijn al aan het trainen in kleinere groepjes in Texas, terwijl andere spelers zoals Tashard Choice en Orlando Scandrick buiten de staat trainen.

Head coach Jason Garrett liet een boodschap achter aan de spelers dat zei dat ze samen moesten trainen zodat ze klaar zijn wanneer er een nieuwe arbeidsovereenkomst is.

,,Het is moeilijk voor ons omdat het vrij onbekend is,” zei Witten. ,,Dit is de tijd van het jaar waar we normaal beginnen te trainen en werken naar het volgende seizoen. De leiders en de spelers moeten goed blijven communiceren en ons de best mogelijke kans geven eens de lockout stopt.”

Sommige spelers en coaches kwamen zondag samen tijdens de jaarlijkse ophaling van de Cowboys: The Ultimate Cowboys Tailgate Party. Dit mocht wel met toestemming van de NFL.

Foto: nfl.wikia.com

 

Ook leuk om te lezen