Rivers: ‘Rose is mijn favoriet voor MVP’

Door

Doc Rivers, coach van de Boston Celtics, was bij zijn zoon Austin toen die de prijs kreeg voor beste high schoolspeler in het land.

Hoewel hij in de buurt was, weigerde hij om ‘s avonds mee te gaan naar de wedstrijd van de Chicago Bulls. ,, Ik wil er niet naartoe, geen interesse,” grapte de coach. ,,Ik wil gewoon niet naar de Bulls kijken. Wie wil er wel naar hen kijken?,” vertelde hij met een dikke knipoog.

Austin Rivers ging naar het United Center in Chicago om er te praten met de head coach van de Bulls Tom Thibodeau. Hij was ook van plan om er Derrick Rose aan het werk te zien, door zowel Austin als Doc de gedoodverfde MVP van dit seizoen.

,,Er zijn veel goede spelers,” zei Austin. ,,Dwight Howard doet veel voor de Orlando Magic. Maar D-Rose is mijn favoriete speler. Ik denk dat hij zal winnen. Maar je hebt nog steeds spelers als LeBron James en Kevin Durant die ook heel goed spelen.”

Niet veel mensen dachten dat de Bulls en de Boston Celtics nu nog zouden strijden om de nummer 1 in het Oosten, maar omwille van Rose ligt dat anders.

,,Rose is de beste speler in de NBA op dit moment, het is geen verrassing dat ze meedoen voor de prijzen,” zei Doc Rivers. ,,Ik denk dat hij de MVP zal winnen, en als je de MVP in in je team hebt, dan heb je meestal ook wel een goed team,” oordeelde Rivers logisch.

Foto: 4.bp.blogspot.com

Ook leuk om te lezen