Rentree Burress in NFL aanstaande?

Door

Plaxico Burress, de voormalig wide receiver van de New York Giants en Pittsburgh Steelers, zou na zijn gevangenisstraf wel eens kunnen terugkeren naar de NFL. Zaterdag postte Drew Rosenhaus, de zaakwaarnemer van Burress, het volgende op twitter na een bezoek aan de gevangenis: ,,Burress doet het zeer goed! Hij loopt en traint vijf dagen per week, hij is in goede vorm.”

Burress zit in de gevangenis nadat hij zichzelf per abuis in het been had geschoten met een illegaal wapen, en dat terwijl hij in een nachtclub zat.

Enkele oude teamgenoten vinden ook dat hij terug moet spelen. ,,Hij ziet er goed uit, hij is in goede vorm. Hij is gefocused en ziet er gelukkig uit. Ik kan niet wachten tot hij vrijkomt en ik denk dat hij impact a la Michael Vick kan hebben,” zei Osi Umenyiore, defensive end van de Giants, na een gevangenisbezoek.

De Giants zijn weliswaar niet het enige team waar de wide receiver welkom zou zijn. Ook de Steelers, Burress eerste team, ziet de terugkeer wel zitten. ,,Ik weet dat hij vlug zal vrijkomen. Mocht het aan mij liggen, dan zou Plax zeker bij ons terecht kunnen,” zei Steelers-wide receiver Hines Ward. ,,We zouden hem met open armen verwelkomen. Het was een vreselijk ongeluk. De laatste jaren heb ik vaak voor hem gebeden. Ik had enkele goede jaren met hem toen wij samen speelden.”

Foto: patsblog.projo.com

Ook leuk om te lezen