Redskins passeren McNabb voor laatste drie wedstrijden

Door

Washington Redskins-quaterback Donovan McNabb is voor de rest van dit seizoen uitgespeeld. De Redskins kiezen voor de laatste drie duels voor Rex Grossmann in plaats van de zesvoudig Pro Bowler.

Deze verrassende beslissing kwam vrijdag naar buiten. Redskins-coach Mike Shanahan bracht McNabb dinsdag na de training al op de hoogte van het nieuws. De reden is dat de coach niet zeker weet of McNabb ook volgend seizoen wel voor het team uit de hoofdstad in actie komt. Daarom will Shanahan Grossmann een kans geven zich te bewijzen, te beginnen met de wedstrijd van zondag tegen de Dallas Cowboys.

McNabb’s zaakwaarnemer, Fletcher Smith, reageerde direct tegenover ESPN nadat het nieuws bekend was gemaakt. ,,Ik vind dit echt een actie die weinig respect toont voor Donovan. Ik durf te stellen dat hij in zijn hele loopbaan nog nooit met zo weinig respect is behandeld als nu.”

Een maand geleden hadden de Redskins het huidige contract van McNabb, die dit seizoen al vijftien interceptions gooide, met vijf jaar verlengd. De 34-jarige quaterback tekende die extensie voor een salaris van 78 miljoen dollar. Het enige vreemde aan de verlenging was dat er een speciale clausule in stond. De Redskins hadden namelijk erin laten zetten dat ze na dit seizoen McNabb op straat kunnen zetten, zonder enige financiele consequeties.

De vraag is dan ook of de voormalig Philadelphia Eagles-ster nu nog wel een toekomst heeft in Washington

Foto: steadyprogression.com

Ook leuk om te lezen