Reds verliezen van Brewers

Door

De Milwaukee Brewers hebben de strategie van manager Ron Roenicke even gelaten voor wat die is, en het werkte. Rickie Weeks, Ryan Braun en Prince Fielder sloegen elk een home run dinsdagavond en de Brewers versloegen de Cincinnati Reds met 3-2.

Milwaukee verloor al 4 maal tegen de Reds dit jaar en in totaal 19 van de 22 keer sinds juli 2009. Weeks sloeg zijn home run in de achtste inning tegen reliefpitcher Logan Ondrusek. Fielder sloeg de zijne in het begin van de tweede inning om zijn 23 run van het jaar binnen te slaan, daarmee staat hij aan kop. Braun’s home run in de vierde inning is al zijn negende, ook het meeste in de MLB.

,,Het is fantastisch,” zei Brewers closer John Axford. ,,Het waren hme runs die maar één run opleverden voor ons, maar ze betekenden veel voor ons. Als die mannen klaarstaan in de lineup kunnen ze de wedstrijd openbreken.”

Brandon Phillips was terug voor de Reds en sloeg twee runs binnen met een home run in de vierde inning om Cincinnati een 2-1 voorsprong te geven, maar het zou niet blijven duren. Kameron Loe pitchte de 8e inning en Axford had maar drie slagmannen nodig om zijn vijfde save van het seizoen te behalen.

Vanavond spelen beide ploegen terug tegen elkaar in Miller Park. Cincinnati staat ondertussen 12-12, Milwaukee op 12-11.

Foto: www.millerparkdrunk.com

 

Ook leuk om te lezen