Redd op de weg terug

Door

In de laatste drie seizoenen heeft Michael Redd slechts 51 van de 231 wedstrijden gespeeld voor de Milwaukee Bucks. De enige keren dat Redd op het veld te vinden is zijn de uren voor de wedstrijden als hij hard aan het werk is om weer te kunnen spelen.

Veertien maanden geleden schoot hij voor het laatst een schot in de wedstrijd waarin hij opnieuw meerdere banden in zijn linker knie scheurde.

Redd zelf gelooft dat hij bijna terug is: ,,Ik ben echt op het randje van terug komen. Woorden kunnen niet omschrijven hoe blij ik daarmee ben. Wat ik de laatste jaren heb door moeten maken om nu weer gezond en fit te kunnen zijn. Het is een zegen en een geweldig verhaal.”

Andere mensen rond de Bucks organisatie denken er wellicht anders over. Redd kreeg in 6 jaar geleden een gigantisch contract ter waarde van 91 miljoen dollar waarmee grote verwachtingen kwamen welke hij nog altijd niet heeft waar kunnen maken.

Toch heeft de organisatie Redd nooit laten vallen en hebben ze hem ook dit jaar niet getrade. Al 11 jaar speelt Redd in voor de Bucks dus loyaliteit lijkt beide kanten op te gaan.

De vraag blijft hoe we de shooting guard terug zullen zien als hij weer op het veld staat. Deze vraag wordt hopelijk snel beantwoord.

Foto: thesportsbank.net

Ook leuk om te lezen