Rays-spelers beroofd tijdens Spring Training

Door

Evan Longoria (foto), David Price en Reid Brignac, allen starters bij de Tampa Bay Rays, waren het slachtoffer van een inbraak in hun gedeelde woning in Port Charlotte, Florida. Dit was hun tijdelijke woning gedurende Spring Training.

Er werden onder andere een grote televisie, drie iPads en twee Xbox’en gestolen. Price, die de eerste was om de schade te zien, zei dat hij zo’n 50.000 dollar aan spullen was verloren, waaronder enkele dure horloges.

Geen van de spelers was in het huis toen de inbraak plaatsvond, een streepje geluk waar de spelers graag een woordje bij vertelden. ,,Dat was een van de beste dingen,’ zei Longoria. ,,Iedereen is goed en veilig en niemand moest zich een weg vechten uit de inbraak. Er konden veel dingen gebeuren en mensen konden gewond raken.”

Dit was de tweede keer dat Longoria werd bestolen in de laatste maanden. Zijn Camaro uit 1967 werd onlangs gestolen in een garagebox in Arizona. ,,Het is spijtig, maar je hoopt dan dat karma zal toeslaan bij de daders.”

Er werd de spelers verteld dat de politie de daders al bijna op het spoor is. ,,Ze beloofden ons dat ze hun best gingen doen om de daders te vinden,” zei Longoria. ,,Hopelijk kunnen ze wat goed detectivewerk opknappen en onze spullen terugvinden.”

Foto: delawareonline.com

Ook leuk om te lezen