Ravens verlengen contract Harbaugh

Door

De Baltiore Ravens hebben head coach Jim Harbaugh een contractverlenging gegeven. De coach tekenende voor drie jaar bij en is nu zeker tot 2014 head coach van de organisatie.

Harbaugh zorgde ervoor dat de Ravens zich in elk van de drie laatste seizonen voor de play-offs wisten te kwalificeren sinds hij in 2008 Brian Billick opvolgde.
Vorige maand werd er al beloofd aan Harbaugh dat hij een verlenging zou krijgen, en nu houdt de ploeg, en zeker eigenaar Steve Bisciotti, woord.

,,Steve wilde ten koste van alles dat Harbaugh head coach bleef van de Ravens. We hebben een akkoord bereikt vorige week en Jim heeft nu zijn handtekening onder het contract getekend,” vertelde Ravens-voorzitter Dick Cass. ,, Met Jim aan het roer hebben we ieder jaar de kans om voor een kampioenschap te strijden, wat ons doel is.”

Baltimore is de enige ploeg in de NFL die een play-offwedstrijd won in elk van de laatste drie seizoenen. Dit seizoen eindigden ze op 12-4 en deelden ze het AFC North-kampioenschap met de Pittsburgh Steelers.

Harbaugh zelf staat zeer positief tegenover zijn nieuw contract: ,,Ik apprecieer het enorm en ben zeer dankbaar. Ik wil op dezelfde golflengte staan met de directie van de organisatie, onze spelers en iedereen die iets te maken heeft met het team terwijl we hard werken om het kampioenschap naar Baltimore te brengen.”

Foto: thirdage.com

Ook leuk om te lezen