Ravens, Lions en Packers doen thuis slechte zaken

Door

New York Giants v Detroit Lions
Zowel de Baltimore Ravens, Detroit Lions en Green Bay Pakkers zijn er niet in geslaagd om een belangrijke thuiswedstrijd te winnen.

De Lions deden de minst goede zaken. Door een 23-20 verlies in overtime tegen de New York Giants zijn ze nu officieel uitgeschakeld. De Lions begonnen het seizoen 6-3, maar staan nu 7-8 en hebben geen kans meer om de play-offs te halen.

Twee interceptions van Matthew Stafford en een fumble van Reggie Bush deden de Lions de das om. Een 43-yard field goal van Giants kicker Josh Brown bezorgde de Giants uiteindelijk de overwinning.

Third and long

  • Voor de Green Bay Packers is het hopen dat de Chicago Bears vannacht niet in Philadelphia winnen. De Packers gingen op eigen veld onderuit tegen de Pittsburgh Steelers, die hun seizoen sterk eindigen. Ben Roethlisberger gooide twee touchdowns en had een running touchdown. Matt Flynn, de vervanger van de nog immer geblesseerde Aaron Rodgers had twee interceptions en een verloren fumble.
  • De Ravens werden thuis te kijk gezet door de New England Patriots. De verdedigende Super Bowl kampioen scoorde slechts zeven punten tegen een zwakke Patriots verdediging. Joe Flacco moest het doen met een quarterback sneak. Aan de andere kant van de bal was LaGarrette Blount de grote man (pun intended) met twee rushing touchdowns. Tom Brady gooide zelf één touchdown. Een 74 yard touchdown interception van Tavon Wilson maakte de avond af voor de Pats, die 41 punten scoorden. De Ravens hebben hun lot niet meer in eigen hand. Als de Ravens winnen en de Chargers en Dolphins doen dat ook, dan gaan de Fins naar de play-offs. Als de Ravens winnen en de Chargers en/of de Dolphins verliezen zijn de Ravens de zesde seed in de AFC.
  • De San Diego Chargers wisten wel te winnen en hebben daarmee nog een kleine kans op het behalen van de play-offs. De Oakland Raiders werden met 26-13 opzij gezet. Chargersfans moeten hopen dat de Bengals volgende week van de Ravens winnen en de Jets van de Dolphins.

Fourth down
De Seattle Seahawks verloren overigens hun eerste thuiswedstrijd sinds de komst van Russell Wilson. Dit was de beslissende ‘interception’. Oordeel zelf:

tdvraagteken

Scoreboard
New York Giants (6-9) @ Detroit Lions (7-8) 23-20
Arizona Cardinals (10-5) @ Seattle Seahawks (11-4) 17-10
New England Patriots (11-4) @ Baltimore Ravens (8-7) 41-7
Pittsburgh Steelers (7-8) @ Green Bay Packers (7-7-1) 38-31
Oakland Raiders (4-11) @ San Diego Chargers (8-7) 13-26

Ook leuk om te lezen