Randy Moss klaar voor terugkeer in de NFL

Door

Na een onverwachte beslissing om in augustus zijn NFL carrière te beëindigen lijkt Randy Moss klaar om op zijn besluit terug te komen. De toekomstige Hall-of-Famer liet op zijn 35ste verjaardag weten het komende seizoen weer op het football veld te willen staan.

Moss verliet de NFL na een turbulent seizoen in 2010, toen hij door de New England Patriots in een ruil naar de Minnesota Vikings werd gestuurd, waarna dat team hem enkele weken later op straat zette. De Tennessee Titans verwelkomden Moss enkele dagen later als vervanger van de geblesseerde Kenny Britt, maar ook daar kon de wide receiver niet aarden. Hij was niet onder de indruk van de aanbiedingen die hij daarna zou krijgen, en besloot zijn carrière te beëindigen.

In zijn 13 seizoenen in de NFL wist Moss 954 passes te vangen voor 14.858 yards en 153 touchdowns, waarmee hij de tweede plaats op de all-time lijst voor touchdowns moet delen met Terrell Owens. Van de 153 touchdowns waren er 29 langer dan 50 yards. Alleen Jerry Rice had er met 36 meer in zijn carrière.

Volgens bronnen zouden de Philadelphia Eagles en New York Jets tot de serieuze kandidaten voor Moss behoren. Ook de San Francisco 49ers houden Moss op hun lijstje mocht receiver Josh Morgan vertrekken tijdens free agency. Tot slot mogen de New England Patriots ook zeker niet worden uitgesloten van de mogelijke geïnteresseerden gezien de geschiedenis tussen de wide receiver en het team.

 Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen