Prince Fielder met Van den Hurk naar Nederland

Door

Een van de grote mannen tijdens de huidige play-offs, Milwaukee Brewers eerste honkman Prince Fielder, komt in november naar Nederland. Hij zal tijdens een tour in Europa samen met andere spelers Amsterdam en Utrecht aan doen. De ‘European Big League Tour’ is een initiatief van Rick van den Hurk.

Naast Fielder en Van den Hurk zijn ook Roger Bernadina (Washington Nationals), Gregory Halman (Seattle Mariners), Adam Jones (Baltimore Orioles), Mike Stanton (Florida Marlins), Dexter Fowler (Colorado Rockies), Francisco Cervelli (New York Yankees) en ex-Major League Tony Clark (onder andere Arizona Diamondbacks) van de partij.

Fielder is letterlijk en figuurlijk de grootste speler uit het rijtje. De aimabele, vegetarische slugger gaat een druk off-season tegemoet, aangezien zijn contract bij de Brewers afloopt. Na Albert Pujols is hij de beste slagman die deze winter transfervrij beschikbaar is. Dat hij zal gaan cashen lijkt een zekerheid.

De European Big League Tour is een aantal clinics voor jeugdspelers door heel Europa. Naast Amsterdam en Utrecht worden ook Praag en Parma aangedaan.

Foto: rotoprofessor.com

Ook leuk om te lezen