Predators pakken Game 3 tegen Coyotes

Door

Dagelijkse updates over de belangrijkste wedstrijden met highlightvideo’s, niet te missen feiten en nieuwtjes en de uitslagen van alle wedstrijden. Dat is NHL Under Review.

De Nashville Predators wonnen vannacht de derde wedstrijd tegen de Phoenix Coyotes met 2-0. Via deze thuisoverwinning verkleinen de Preds hun achterstand in de serie tot 2-1.

Schorsingen

Na de nederlagen in de eerste twee wedstrijden van de tweede ronde wisten de Predators wat hen te doen stond in de eigen Bridgestone Arena. Een overwinning was noodzakelijk, maar dat moest wel voor elkaar worden gekregen zonder Alexander Radulov en Andrei Kostitsyn. De twee steraanvallers waren door Nashville zelf voor één wedstrijd geschorst omdat zij zich niet aan de teamregels hadden gehouden. Hoe dan ook, de Preds begonnen zeer agressief aan de wedstrijd en zetten vroeg druk op de verdediging van de bezoekers. Dit resulteerde al gauw in een 2-0 voorsprong via goals van David Legwand en Mike Fisher.

Pekka Rinne

Waar Nashville-goalie Pekka Rinne in de eerdere duels met de Coyotes veel doelpunten had moeten toestaan, liet hij in deze wedstrijd wel weer zijn grote waarde voor de Predators zien. Door middel van 32 saves hield de Fin zijn doel schoon en omdat ook zijn collega aan de andere kant, Mike Smith, in het restant van de wedstrijd geen doelpunten meer toestond, bleef de 2-0 voorsprong van de thuisploeg op de borden staan.

Door deze overwinning doen de Predators dus weer helemaal mee in deze serie. De volgende wedstrijd tussen deze twee ploegen staat gepland voor komende vrijdag en de Predators krijgen dan de kans om de stand weer gelijk te trekken.

Highlights

Phoenix Coyotes – Nashville Predators

Programma

De komende nacht staat de derde wedstrijd tussen de St. Louis Blues en de Los Angeles Kings op het programma. De als tweede geplaatste Blues moeten dan alles uit de kast halen om iets te doen aan de 2-0 achterstand die zij in hun twee thuiswedstrijden hebben opgelopen.

Ook leuk om te lezen