Politie start onderzoek naar ‘gewelddadige’ Bryant

Door

Kobe Bryant kwam dinsdagavond weer in het nieuws en dit keer ging het niet over een mogelijk dienstverband in China of Turkije.

De politieafdeling San Diego liet namelijk weten dat er sinds dit weekend een onderzoek is gestart naar ‘The Black Mamba’. De ster van de Los Angeles Lakers zou namelijk gedurende het weekend een kerkbezoeker letstel toe hebben gebracht.

Het verhaal gaat dat Bryant dacht dat er foto’s van hem gemaakt werden tijdens een kerkdienst zondagochtend vroeg. De meervoudig NBA MVP liep vervolgens achter de man en greep daarbij de telefoon uit de hand van de fotograaf.

Later bleek dat er geen foto’s opstonden en Bryant verliet kort daarop de kerk. De eigenaar van de mobiele telefoon vertrok later naar het ziekenhuis, aangezien hij naar eigen zeggen beschadigingen had opgelopen aan zijn pols.

,,Er is iets gebeurd en Bryant is daarbij betrokken geweest,” liet een woordvoerder van de politie in San Diego weten tegenover ESPN. ,,Het onderzoek loopt nog en daarbij willen we goed naar beide partijen luisteren.”

Ook leuk om te lezen