Pittige strijd tussen Tigers en Indians in strijd om play-off ticket

Door

Waar je vandaag eerder kon lezen over het succesvolle seizoen van de Arizona Diamondbacks, volgt hier de rest van de update van ploegen die in de race zijn voor de play-offs.

In de AL East is de race tussen de New York Yankees en de Boston Red Sox nog erg spannend. Op dit moment hebben de Yankees een voorsprong van een halve wedstrijd, maar de laatste weken gingen beide teams op en neer in de stand.

Het grote verschil op dit moment is het onderlinge resultaat, dat behoorlijk in het voordeel is van de Red Sox. Beide teams lijken sowieso de playoffs te zullen halen, want de voorsprong van de nummer twee in de AL East op de nummer twee in de Wild Card race is acht wedstrijden.

En laat die nummer drie nou ook nog eens de Tampa Bay Rays zijn, die zelf ook in de AL East spelen.

In de AL Central ligt de strijd nog wijd open. De Detroit Tigers gaan op dit moment aan de leiding, maar de Cleveland Indians volgen nog altijd op slechts twee wedstrijden en de Chicago White Sox volgen daar weer kort op met 3,5 wedstrijd achterstand.

Deze strijd lijkt van alle divisions de komende tijd het meest interessant te worden, te meer ook omdat er nog een heleboel onderlinge duels tussen de titelkandidaten gespeeld zullen gaan worden.

In het westen bleven de Los Angeles Angels lang in de buurt van de Texas Rangers, maar na onder andere een onderling treffen hebben de Rangers een 5-game winning streak en de Angels een 4-game losing streak. Tijdens die streak is de achterstand van de Angels van twee wedstrijden gegroeid naar zes wedstrijden en is inmiddels doorgegroeid naar zeven.

Foto: dailycaller.com

Ook leuk om te lezen