Phoenix Bombers: D-Backs slaan zich naar Game 5

Door

Het belooft overmorgen een schitterende baseball-nacht te worden (ja, alweer!). Na de Cardinals wisten ook de Diamondbacks zich te verzekeren van een beslissingswedstrijd. Nadat de Milwaukee Brewers thuis met 2-0 in de series voor kwamen leek er geen vuiltje aan de lucht. Na twee verliezen in Phoenix moet de Brew Crew het nu thuis gaan afmaken.

Het was gisteren een slugfest in Arizona. Meteen in de eerste inning scoorden de D-Backs vijf punten, waarvan vier door een grand slam van Ryan Roberts en één door een soloshot van Chris Young. De Brewers wisten vervolgens terug te komen tot 5-3, maar daarna vond Collin Cowgill het gaatje tussen de derde honkman en de korte stop voor een two-RBI-single. In de zesde en zevende inning sloegen Aaron Hill en, opnieuw, Chris Young homeruns om de voorsprong nog meer te vergroten.

De startende werpers Randy Wolff (Brewers) en Joe Saunders (D-Backs) hielden het beiden slechts drie innings vol en gaven gezamelijk tien run weg. Gelukkig voor de Snakes pitchte Micah Owings twee solide innings in relief, zodat ze uit het zicht van de Brewers bleven.

Game 5 staat vrijdag op het programma in Milaukee, waar de Brewers bijna onverslaanbaar zijn. Game 1 starters Ian Kennedy en Yovani Gallardo nemen het dan tegen elkaar op.

Foto: bettor.com

Ook leuk om te lezen