Phillies verliezen ondanks catch van het jaar Revere

Door

Op een avond die in het teken stond van de bomaanslagen in Boston werd er ook nog gehonkbald. De Boston Red Sox hadden eerder op de dag al gewonnen van de Tampa Bay Rays.

Philadelphia Phillies (6-7) @ Cincinnati Reds (6-7) 2-4
De catch van het jaar komt op de naam van Ben Revere. De center fielder van de Phillies. Hij beroofde Todd Frazier van extra bases met een snoekduik en gooide vervolgens ook nog Jay Bruce uit op het eerste honk:

Het was echter niet genoeg voor de Phillies, die dankzij een two-run single van Brandon Phillips in de achtste inning aan het langste eind trokken.

San Diego Padres (3-10) @ Los Angeles Dodgers (7-6) 6-3
Op Jackie Robinson Day ontmoetten de Padres en de Dodgers elkaar voor het eerst sinds Carlos Quentin donderdag Zack Greinke voor lange tijd uitschakelde. De wedstrijd stond in het teken van Robinson, die debuteerde bij de Dodgers, destijds in Brooklyn. Geen van de teams nam wraak.

Werper Eric Stults was de man van de avond. Hij gaf drie punten op, maar sloeg ook een three-run homerun, waarmee hij de Padres hielp naar de derde overwinning van het seizoen.

New York, New York
Ondanks dat de Yankees en Mets niet in actie kwamen gisteren was er toch nieuws uit New York. De Brooklyn Acadamy of Music projecteerde dit beeld, die we jullie niet willen onthouden:

Overige uitslagen:
St. Louis Cardinals (8-5) @ Pittsburgh Pirates (6-7) 10-6

Chicago White Sox (5-8) @ Toronto Blue Jays (6-7) 3-4

Washington Nationals (8-5) @ Miami Marlins (2-11) 10-3

Los Angeles Angels (4-9) @ Minnesota Twins (5-7) 2-8

Houston Astros (4-9) @ Oakland Athletics (10-4) 2-11

Ook leuk om te lezen