‘Peuterspeelzaalregels’ moeten Chiefs helpen

Door

De Kansas City Chiefs zijn de laatste dagen uiterst voorzichtig richting het duel met de Baltimore Ravens. Alle spelers hebben de opdracht gekregen hun handen regelmatig goed te wassen met zeep en daarbij warm water te gebruiken. Het verzoek komt van coach Todd Haley.

In de afgelopen week zag Haley eerst Pro Bowl wide receiver Dwayne Bowe afhaken vanwege ziekte en een dag later kwam daar ook nog Pro Bowler left guard Brian Waters bij. Laastgenoemde bleef twee dagen thuis en is nog een vraagteken of hij het duel van zondag redt.

Chiefs-coach Haley wordt ondertussen moedeloos van. ,,Op de club heb ik iedereen regels opgedragen om zich zo te beschermen tegen overdraging van ziektes. Het klinkt een beetje als regels in een peuterspeelzaal, maar het is wel nodig. Nu is het alleen te hopen dat spelers het thuis ook doen, want anders is alle moeite natuurlijk voor niks.”

Komende zondag nemen de Chiefs het in eigen huis op tegen de Baltimore Ravens. De Chiefs wisten met een 10-6 record beslag te leggen op de AFC West titel, terwijl de ploeg uit Baltimore met 12-4 record slechts tweede werd in de AFC North.

Vanaf zaterdag lees je op Sport Amerika alles over de play-off wedstrijden van dit weekend.

Foto: thegazette.com

Ook leuk om te lezen