Gronkowski zes weken uitgeschakeld na armbreuk

Door

 

Rob Gronkowski kende zondag tegen de Indianapolis Colts een heerlijke wedstrijd. De tight end van de New England Patriots was goed voor zeven catches (137 yards), en tekende en passant voor twee touchdowns. Hij werd daarmee bovendien de eerste TE in de geschiedenis die in z’n eerste drie seizoenen in de NFL zorgde voor minimaal tien touchdowns.

Het goede humeur van de Patriots en Gronkowski was na afloop echter snel verdwenen: de tight end was na afloop van de met 59-24 gewonnen wedstrijd niet beschikbaar voor de media. De reden? Gronkowski zou in het duel met de Colts wel eens een (voor)armbreuk kunnen hebben opgelopen. Volgens een anoniemde zegsman onderging Gronk afgelopen nacht roentgenfoto’s, waarvan de uitkomst op moment van schrijven nog niet bekend was.

Indien er inderdaad sprake is van een armbreuk, dan zullen de Patriots het vier tot zes weken zonder hem moeten stellen.

[UPDATE] Volgens NFL.com blijkt er inderdaad sprake van een gebroken arm bij Rob Gronkowski. De tight end wordt rond de jaarwisseling, dus aan het begin van de play-offs, weer terug verwacht.

Foto: Getty Images

 

Ook leuk om te lezen