Patriots verpletteren Jaguars in openingswedstrijd

Door

De New England Patriots fans zullen zich even achter de oren hebben gekrabt. De eerste play van het nieuwe seizoen, een pass naar de in trainingskamp zo succesvolle Aaron Hernandez, resulteerde in een fumble.

In de serie daarna verloren de Pats nog twee keer de bal, maar kregen ze hem wél terug. Vanaf daar begon het te lopen.

Zonder Tom Brady, Ochocinco, Welker, Branch, Wilfork, Haynesworth, Spikes en Mayo lieten de overige Patriots geen spaander heel van de Jacksonville Jaguars, die met rookie quarterback Blaine Gabbert aantraden; 47-12.

David Garrard ontbrak vanwege een rugblessure, en ook running back Maurice Jones-Drew was niet van de partij.

In absentie van nr. 12 mochten quarterbacks Hoyer en Mallet, die in de derde ronde werd gedraft, het laten zien. Allebei gooiden ze één touchdown, ongeveer 170 yards en géén interceptions.

Verder maakte running back Ripley een goede indruk met twee touchdowns en 64 yards, maar het was de avond van receiver Taylor Price.

De tweedejaars, die vorig seizoen alleen in week 17 tegen Miami in actie kwam, was met vijf catches goed voor 105 yards én een beeldschone touchdown. De bal van Hoyer was achter het lichaam, maar met een acrobatische inspanning wist Price toch de bal binnen te halen.

Verdedigend maakte Dane Fletcher een goede beurt. Als inside linebacker in de nieuwe 4-3 verdediging van de Patriots was hij, na een stroef begin, goed tegen de Jacksonville run.

Zie hier de samenvatting van het duel tussen de Jaguars en de Patriots:

Foto: nflfans.com

Ook leuk om te lezen