Patriots laten Brandon Spikes gaan na vermeende hit-and-run

Door

New England Patriots v Baltimore Ravens

Linebacker Brandon Spikes is gecut door de New England Patriots. Precies drie weken nadat Spikes, na een uitstapje van een jaar naar AFC East-rivaal Buffalo, opnieuw door de New England Patriots werd vastgelegd, kan de linebacker alweer opstappen. Spikes, die tussen 2009 en 2013 voor New England speelde, wordt ervan verdacht een hit-and-run te hebben veroorzaakt.

Gisteren werd de Mercedes van Spikes verlaten gevonden in de buurt van Foxborough. De lokale autoriteiten kwamen erop af, omdat er melding was gemaakt van een aanrijding met een hert. Noch de bestuurder, noch het hert werden in de buurt van de auto gevonden. Later meldden zich drie personen bij de politie die met hun auto van achter waren geraakt, door wat nu blijkt de auto van de linebacker van de New England Patriots. De drie inzittenden van de geraakte auto hielden geen zwaar letsel over aan het ongeluk.

Hoewel de linebacker en zijn auto niet direct aan het ongeval worden gelinkt, besloten de Patriots vandaag om Spikes alweer te laten gaan.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen