Palmer: ‘Ik speel nooit meer voor de Bengals’

Door

Voor wie het nog niet duidelijk was: quarterback Carson Palmer wil weg bij de Cincinnati Bengals. Tegen een vertrouweling liet hij weten ,,nooit meer een voet in het Paul Brown Stadium te willen zetten”.

Palmer liet al eerder weten een transfer te willen, maar Bengals-eigenaar Mike Brown liet in januari nog weten dat daarover niet valt te praten. Palmer wordt gezien als de belangrijkste bouwsteen waar omheen een nieuwe ploeg moet worden gebouwd.

Palmer zet z’n hakken echter stevig in het zand. Spelen voor de Bengals? Nooit meer. Dan nog liever met pensioen.

,,Ik heb tachtig miljoen dollar op de bank staan,” zo tekende WCPO-TV dinsdag viavia op uit de mond van de 31-jarige quarterback. ,,Football spelen voor het geld hoef ik niet meer te doen. Ik speel voor m’n liefde voor het spel, maar dat zal dan wel ergens anders moeten zijn. Ik ben klaar om te leven.”

Verschillende pogingen om Palmer zelf te spreken te krijgen liepen op niets uit.

,,Vanwege het gebrek aan succes dat Carson en de Bengals samen hadden,” liet zijn zaakwaarnemer in een persbericht weten, ,,vindt Carson dat een scheiding tussen hem en de club het beste is voor beide partijen.”

Carson Palmer was de nummer een overall pick van de Bengals in 2003. Hij leidde de ploeg naar de playoffs in 2005 en 2009, de enige twee seizoenen in twintig jaar dat de club kon bogen op een winnend record.

Foto:

Ook leuk om te lezen