Padres trekken viervoudig All-Star Craig Kimbrel aan

Door

Division Series - Los Angeles Dodgers v Atlanta Braves - Game Two

De San Diego Padres versterkten zich deze winter al met een aantal grote namen. Vanavond werd duidelijk dat ze ook viervoudig All-Star Craig Kimbrel en outfielder Melvin Upton Jr., voorheen bekend als B.J. Upton, hebben aangetrokken. Cameron Maybin, Carlos Quentin, Matt Wisler, Jordan Paroubeck bewandelen de omgekeerde weg. Kiley McDaniel was de eerste die het nieuws bracht.

Deze winter versterkten de Padres zich al met drie outfielders. Matt Kemp kwam over van de Los Angeles Dodgers. Wil Myers werd gehaald van de Tampa Bay Rays. En ook Justin Upton, de broer van Melvin, tekende bij San Diego. Daarnaast werden ook Will Middlebrook en startende werper James Shields gehaald.

Craig Kimbrel
Kimbrel is één van de beste closers in de Major League. In de laatste vier jaar noteerde hij steeds minimaal 42 saves. Vorig jaar had hij er 47, de meeste in de National League. Alleen Fernando Rodney van de Seattle Mariners (American League) noteerde er meer, namelijk 48. Kimbrel had daarnaast een ERA van 1.61 met 95 strikeouts.

Upton Brothers
Melvin Upton Jr. wordt zeer waarschijnlijk de vierde buitenvelder voor de Padres achter Kemp, Myers en zijn broer Justin. Melvin/B.J. viel vorig seizoen erg tegen. De outfielder had maar een slaggemiddelde van .208 met twaalf homeruns en 35 binnengeslagen punten.

Braves
De Braves versterkten zich met vier spelers, namelijk: Cameron Maybin, Carlos Quentin, Matt Wisler en Jordan Paroubeck. Ook kregen ze de 41ste pick voor de draft van dit jaar. Maybin kwam vorig jaar maar 95 keer in actie. In deze wedstrijden noteerde hij een slaggemiddelde van .235 met dertien doubles, één homerun en vijftien binnengeslagen punten. Maybin wordt zeer waarschijnlijk de starter in het verre veld. Ook Quentin speelde niet veel wedstrijden in 2014. Hij kwam vijftig keer in actie voor de Padres. Hij had vier homeruns, achttien RBI en een slaggemiddelde van slechts .177.

Eerste wedstrijden
De Padres beginnen het seizoen morgen tegen de Los Angeles Dodgers. Startende werper Shields neemt het op tegen de beste pitcher in de Major League, Clayton Kershaw. De Braves spelen in Florida. In Miami wachten de Marlins.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen