Pacers winnen game 6, series

Door

1recap1play

*De Indiana Pacers is een van de beste verdedigende teams in de NBA en dat werd vrijdag nog maar weer eens bewezen. De Atlanta Hawks scoorde slechts 71 punten in eigen huis en raakten slechts een op drie schoten, wat extreem laag is. De matige schotselectie van Josh Smith hielp daar ook niet bepaald bij, maar het was vooral de verdienste van de uitstekende D(efense). Ook op het gebied van rebounds overklaste de ploeg de Hawks: 53-35. De starting five van de Pacers noteerden allemaal minimaal 7 rebounds. Bekijk hier de recap.

*De Pacers waren aanvallend echter niet erg sterk en sommige fans waren dan ook blij dat deze ‘lelijk’ series tot een einde kwam.

*In de volgende ronde neemt de ploeg het op tegen de New York Knicks. Dat zal vooral voor Lance Stephenson een mooie ontmoeting worden. De in Coney Island geboren guard maakte al op jonge leeftijd naam in New York en zal zondag terugkeren naar de stad om het zijn oude liefde zo lastig mogelijk te maken.

*Voor de Hawks zit het seizoen erop. Het zal afwachten zijn wie er volgend jaar in de Highlight Factory te bewonderen zijn met Josh Smith als aanstaande free agent. Al Horford zal waarschijnlijk wel terugkeren om dit soort highlights te produceren.

http://assets.sbnation.com/assets/2573147/horfordalloverhibbert.gif

Ook leuk om te lezen