Orlando Magic veroveren titel slechtste team

Door

1recap13* Een van de zeven wedstrijden om des keizers baard. Het was van tevoren natuurlijk allang duidelijk dat Orlando Magic niet naar Miami was gekomen om te winnen. En dat gebeurde dus ook niet (Heat won met 105-93). Zo beschikt Florida over zowel de beste als de slechtste ploeg in de NBA en zijn beide clubs blij met de behaalde positie. [kijk recap hier]

* Zaterdag starten de Celtics met een heerlijke eerste ronde tegen de New York Knicks. Dat duel tegen de Toronto Raptors kon ze gestolen worden. Cadeautje voor Toronto. Voor de moeite. Jonas Valanciunas is er blij mee.

* Het was ooit mooi, om een Detroit Pistons-fan te zijn. Eind jaren tachtig, net na de eeuwwisseling. Tegenwoordig is het allemaal wat minder. Dan is het fijn, als een dramatisch seizoen eindigt met een 99-103 nederlaag tegen de Brooklyn Nets, om aan die tijden terug te denken. Melancholie is een mooi tijdverdrijf.

* Slecht tegen slechtst. Slechtst won. Soms is de wereld onrechtvaardig. #TeamIrving [kijk recap hier]

jrueham* De Sixers wonnen in een niemendalletje tegen de Pacers (105-95). Mooi, maar volledig onbelangrijk. In Philly zit de coach (Doug Collins) op de wip en zijn er zorgen over het offseason, voornamelijk rond die lange met die vreemde haren (Andrew Bynum). Hij wordt free agent, dus moeten de 76ers voor een max contract gaan of niet. Enige lichtpuntje dit seizoen was Jrue Holiday.

* De Hornets hebben een jonge unibrow en de Mavs een oude Duitser met een one-legged-step-back-fade-away-jumper. Beide teams moeten dus niet klagen. Lekker genieten van de zomer en tot in oktober! #zwaaizwaai

* De Thunder verloor van de Bucks. Niet echt boeiend. Westbrook speelde zeven minuten, Kevin Durant niet. Milwaukee-coach Jim Boylan zorgde voor het hoogtepunt door te stellen dat hij het seizoen positief af wilde sluiten. “We’ve worked hard all year and we’ve had our ups and downs so I wanted to have a victory to wrap it up so it was good for us tonight.” Ok. Ach, het maakt ook niet zo heel veel uit of de Bucks in de eerste ronde van de play-offs tegen de torenhoge favoriet daadwerkelijk op het veld staan of niet, verliezen gaan ze toch. Realistische man, die Boylan.

Ook leuk om te lezen