Ook Johnny Football kan Bengals niet stoppen

Door

Eifert
De Cincinnati Bengals hebben ook hun achtste wedstrijd van het seizoen gewonnen. De Cleveland Browns konden onder leiding van Johnny Manziel een helft bijblijven, maar in de tweede helft wist Andy Dalton zijn ploeg toch naar een eenvoudige 31-10 te helpen.

Bij de Browns was Josh McCown te geblesseerd om te spelen, waardoor Johnny Manziel voor de tweede keer dit seizoen de startende quarterback was. Manziel had een goede eerste helft, met als hoogtepunt deze touchdown pass.

Het goede spel zorgde er voor dat de Browns op bezoek bij de divisieleiders bij rust slechts met 14-10 achterstonden en uitzicht hadden op een stunt. In de tweede helft zagen we echter een andere Manziel en lukte het hem nog maar vier keer om een receiver te vinden, goed voor in totaal 40 yards. Voor Browns-coach Mike Pettine reden om de jonge quarterback na de wedstrijd als wisselvallig te omschrijven. Toch wilde Pettine nog niet aangeven of Manziel of McCown over anderhalve week tegen de Steelers de basisplek zal krijgen.

“When we get in and get back from this time off, we will assess what pool of players are available and go ahead and make those decisions from there. This will be a good time to step away and reassess where we are moving forward.”

Het was voor Manziel ook niet makkelijk om op bezoek bij een van de topteams van het seizoen te moeten opdraven, met een korte voorbereidingstijd na de wedstrijd van afgelopen zondag. In de tweede helft wist Cincinnati het krachtsverschil ook in scores uit te drukken, waarbij opnieuw een belangrijke rol was weggelegd voor Tyler Eifert, die drie touchdowns ving.

Door de gemakkelijke zege blijven de Bengals ongeslagen en hebben ze anderhalve week om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen de Houston Texans. De Bengals weten door de goede start alle aandacht op zich gericht. Iets waar linebacker Vontaze Burfict duidelijk nog moeite mee heeft.

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen