Ochocinco zorgt nu al voor opschudding in New England

Door

In zijn eerste interview in New England beloofde Chad Ochocinco aan de aanwezige journalisten dat hij zich dit jaar wat rustiger zou gedragen. Maar met zijn zoektocht naar een nieuw onderkomen in New England zorgt de receiver toch weer voor voer voor de pers.

In het verleden verschenen vele NFL spelers in het MTV programma Cribs, maar “85” is niet op zoek naar een opulent optrekje. In plaats daarvan heeft hij besloten om de eerstvolgende weken bij een Patriots fan te verblijven.

Welke fan het gaat worden heeft hij nog niet besloten, maar Ochocinco verwacht alleen dat er een Xbox en een internetverbinding voorhanden zal zijn.

Daarnaast probeert Ochocinco ook op andere manieren zijn nieuwe thuis beter te leren kennen. Hij werd al gespot op Fenway Park bij een wedstrijd van de Red Sox tegen de Yankees en verdwaalde herhaaldelijk “met opzet” in zijn veelbesproken Toyota Prius.

De controversiële receiver was jarenlang actief in Cincinnati, maar werd dit offseason getrade naar de Patriots. Het was een overstap waar hij al langer op aasde, mede door zijn band met hoofdcoach Bill Belichik.

Ondanks zijn uitgesproken admiratie voor quarterback Tom Brady maakt Ochocino tot dusver een wisselend trainingskamp mee.

Hij liet wat meer ballen uit zijn handen glippen dan we uit zijn hoogtij dagen bij de Bengals van hem gewend waren, maar laat zijn hoofd niet hangen. “Drops horen er nou eenmaal bij”.

De gelukkige Patriots fan bij wie de receiver zijn intrek zal nemen zal ongetwijfeld hopen dat zijn nieuwe huisgenoot in het komende seizoen niet teveel van dit soort foutjes zal maken.

Foto: sfexaminer.com

Ook leuk om te lezen