Ochocinco wil met alligators worstelen

Door

De NFL lockout is vervelend voor iedereen, maar ermee geconfronteerd kun je er maar beter het beste van maken ook. Menigeen kan daarbij een voorbeeld nemen aan Chad Ochocinco, wide receiver van de Cincinnati Bengals. Ocho maakt, op z’n zachtst gezegd, een kleurrijke zomer door. Zijn laatste plan: worstelen met alligators in Florida.

Ochocinco begon zijn gedwongen zomervakantie met een rondreis door Europa, waarbij hij menig voetbalwedstrijd bezocht. Vervolgens bond hij de kicksen maar zelf onder, om, in een poging een contract af te dwingen in de MLS, een aantal proeftrainingen af te werken bij Sporting Kansas City. Menigeen stond versteld van zijn kunsten, maar goed genoeg voor een profcontract? Nee, dat niet.

Vervolgens achtte Ochocinco het tijd voor het grotere werk. Rodeo rijden, op een stier nog wel, leek hem een puik tijdverdrijf, vooral omdat er een goed doel mee gemoeid was. Iedereen was vol bewondering over z’n moed, maar een succes was het allerminst: hij kon nog geen minuut op de ontketende stier blijven zitten.

Tijd voor de wide receiver om er nog maar eens een tandje bij te zetten. Op de University of Cincinnati, waar hij trainde met de Bearcats, beloofde hij te gaan worstelen met alligators. ,,Ja, lach maar, maar je zult het wel zien”, aldus Ochocinco. ,,Ik ga met ze worstelen, en ga ze vangen in het wild, in Okeechobee, Florida. Ja, het is best gevaarlijk. Ik kan een arm verliezen, of een been, maar goed, dat was bullriding ook. Bovendien, als-ie me bijt, kan ik gewoon met een arm blijven spelen. Ik kan namelijk kicken.”

Bekijk hier de video van Chad Ochocinco die probeert op een stier te blijven zitten:

Foto: bullstockmedia.com

Ook leuk om te lezen