Ochocinco’s voetbalcarriere verlengt met twee dagen

Door

Sporting Kasas City heeft Chad Ochocinco gevraagd om met hun tweede team te spelen a.s. maandag in een oefenwedstrijd tegen een lokaal team.

Ochocinco, wide receiver van de Bengals, koos toen hij klein was voetbal boven American Football.

Hij is een 4 daagse trainingssessie begonnen bij het MLS team om fit te blijven tijdens de lock out. Ochocinco vertelde dat hij moeizaam aan de training begon, waarschijnlijk omdat hij niet meer heeft gespeeld sinds zijn tiende. Hij leek wat nerveus en nog niet top fit op zijn eerste dag.

Een woordvoerder van Sporting KC gaf aan dat Ochocinco meer op zijn gemak leek op de tweede dag en dat hij maandag zal spelen tegen de Kansas City Brass, een team uit de minor league.

,,Dit is niet ongewoon,” aldus woordvoerder van het team Dave Borchardt, ,,dat iemand op proef komt en de kans krijgt om minstens één wedstrijd te spelen. Deze kans geven we de meeste spelers die op proef komen trainen.”

Ochocinco geeft aan dat zodra de werkonderbreking is afgelopen, hij weer ter beschikking zal zijn voor de Bengals. Toch zegt hij dat hij serieus en oprecht geïnteresseerd is om voetbal te spelen.

,,Veel mensen vragen zich af hoe serieus ik dit voetbal uitstapje neem, maar de mensen die mij echt kennen weten dat het hier allemaal begonnen is.” Daarnaast zegt Ochocinco geen geld te ontvangen voor het voetballen.

Marvin Lewin, Ochocinco’s coach, heeft duidelijk gemaakt dat hij niet blij is met de deelname van Ochocinco aan de voetbaltrainingen.

Foto: sportscasm.com

Ook leuk om te lezen