Nuggets en Lakers bespreken ‘Melo’ trade

Door

We lijken geen week te kunnen gaan zonder een bericht over Carmelo Anthony. Met de trade deadline, hierna mogen geen trades meer worden gedaan, op 24 februari begint de tijd te dringen voor de Denver Nuggets om iets te doen met Anthony.

Inmiddels is het bekend dat het voor de Nuggets belangrijk is om een trade te realiseren, willen ze nog iets terug krijgen voor ‘Melo’. Na de New Jersey Nets en de New York Knicks zijn er nu geruchten over de Los Angeles Lakers. Het zou gaan om een trade waarbij de Lakers in ieder geval center Andrew Bynum naar de Nuggets sturen voor Carmelo Anthony.

De Nuggets krijgen hiermee een 23-jarige speler met ontzettend veel potentie, maar ook veel blessureleed. Het is ook een risico voor de Lakers aangezien Bryant en Anthony respectievelijk 28 en 27 schoten per wedstrijd nemen, nummer 1 en 2 in de NBA. Net als bij Dwyane Wade en LeBron James, bij de Heat, is de vraag of deze twee scorers wel samen kunnen spelen. Bij de Heat lijkt het aardig te lukken, maar dit zijn toch heel andere spelers.

Belangrijk om op te merken is dat, volgens verschillende bronnen, beide teams nog slechts aan het verkennen zijn en dat er nog geen bod is gedaan door een van beide teams. Toch lijkt het niet onmogelijk dat deze trade door zou kunnen gaan aangezien er weinig teams zijn waarbij Anthony zou willen tekenen. De Lakers lijkt wel een van die teams te kunnen zijn.

Foto: free-sport-wallpapers.com

Ook leuk om te lezen