NHL Standings update: de hele Central Division is hot!

Door

Philadelphia Flyers v New York Rangers

Dagelijks verandert de stand in de NHL. Een ploeg die op zondag kansloos lijkt, kan vrijdag wel weer volop meedoen om een plek in de play-offs. Wat zijn nou de opvallende stijgers/dalers van de afgelopen week? Welke teams waren ‘hot’ en welke teams waren ‘not’? Je leest het in de NHL Standings update!

Metropolitan Division

New York Islanders kwam begin deze week op gelijke hoogte met koploper Pittsburgh Penguins en beide ploegen staan nog steeds op een gelijk aantal punten. De Islanders pakten zes punten uit vier wedstrijden en de Penguins namen vier punten mee uit een gelijk aantal duels.

stand 22-11

New York Rangers deed het in het kielzog van de beide koplopers het beste. De ploeg van Alain Vigneault pakte vier punten in drie wedstrijden. Als team werd vrijdag alweer de zesde shutout van dit seizoen behaald. Daarmee zijn de Rangers koploper in de NHL.

stand 29-11

Slachtoffer van de zesde shutout van de Rangers was Philadelphia Flyers. De ploeg pakte slechts drie punten in vier wedstrijden en liet daarmee na zichzelf weer terug in de race voor een playoff-plek te wringen. Columbus Blue Jackets presteerde niet, de ploeg pakte in drie wedstrijden geen enkel punt. De Blue Jackets zijn inmiddels solo hekkensluiter in de NHL.

HOT: New York Islanders, New York Rangers
NOT: Columbus Blue Jackets, Philadelphia Flyers

Ook leuk om te lezen