NFL Week in Review – 52

Door

 

NFL Week in Review is terug. Na het succes van vorig jaar is SportAmerika’s meest vermakelijke rubriek weer terug. Aan de formule is een klein beetje gesleuteld, maar nog steeds zal vanuit de losse pols de afgelopen week met jullie worden doorgenomen. Middels kleine nieuwtjes, weetjes, opinies, quotes, tweets, videos, foto’s, links en wat er nog meer te vinden is. Minimaal een keer per week (doorgaans op vrijdag), maar misschien vaker, indien we er aanleiding toe zien c.q. tijd en/of zin hebben. Tips? Tweet/DM @AngeloVanDamn. GOOOOO Dolphins!!!!

  • De maandenlange droogte zit er dan eindelijk op!!! Preseason is begonnen en alle trainingcamps zijn onderweg. Vanaf 7 augustus mogen wij een kijkje nemen in de keuken van zo’n trainingscamp. Florida’s meest succesvolle NFL-team heeft zijn deuren opengezet voor HBO, dat ons zal entertainen met Hard Knocks. (voorgaande seizoenen te vinden via de betere torrent/nzbboer)
  • Met de aanloop van nieuwe spelers zijn er ook spelers die zonder club zitten. Zo ook Anthony Adams, de defensive tackle zag zijn contract bij de Chicago TeddyBears niet verlengd worden en hij bewandelt de wegen van social media om nog in beeld te blijven:

  • Dan heb je gaafste baan van de wereld (naast schrijven voor SportAmerika natuurlijk) is er niemand die jou vertrouwt. Tenminste dat zegt Saints QB Drew Brees over commissionair Roger Goodell. De onregelmatigheid in straffen en de voorbarige conclusies trekt Brees niet meer. Ons advies aan Brees: Have a Break, have a Bounty.[artikel]
  • Nog een speler die het niet zo heeft op Goodell is free agent tight end Jeremy Shockey. Meneer Shockey is erachter gekomen dat American Football niet een sport is dat goed is voor je fysieke gestelheid. Hij beticht Goodell ervan dat hij dat al langer wist. D’oh. [artikel]
  • Spelen in Miami blijkt goed voor de relativiteit. Ex-Dolphin Jason Taylor vindt dat spelers niet zo moeten zeuren: “De NFLPA heeft tijdens de lockout de commish zelf de macht gegeven.” En wat de straffen betreft: “De politie is jouw beste vriend, totdat het moment komt dat je de fout in gaat.” Wijze woorden van een danser. [artikel]
  • Meer nieuws uit Miami: Sinds Ochocinco weer Chad Johnson heet, durft hij zich ook naast Twitter weer te laten horen. In zijn eerste officiële persconferentie voor de Miami Dolphins keert hij terug naar zijn Pro Bowl-niveau, vocabulaire gezien dan, Child Please.

  • De NFL-spelers zijn op de goede weg. Het is al dertien (13!!!) dagen geleden dat er voor het laatst een NFL-speler in contact is gekomen met justitie. Hier zijn alle 32 arrestaties vindbaar, hier, hier en hier de grootste namen. Volgende week woensdag besteedt SportAmerika the Magazine een groot verhaal aan de spelersarrestaties. MIS DAT NIET!!
  • “Ik heb jaren op de cover gestaan en nog nooit mijn hamstring verrekt” lacht John Madden zijn vloek weg. “Het is een gewelddadige sport en blessures horen daarbij.” Ondanks dat de naamgever niet gelooft in de Madden Curse, bewijst deze [fotogalerij] toch anders.
  • Ene Barack Obama vindt Mark Sanchez geen Tom Brady is en dat heeft hij goed gezien. Chicagobiased Obama steekt een hart mes onder in de het riem hart van de Jetsfans, “Ik hou niet van een quarterbackstrijd zo vlak voor de seizoensstart. Als ik een Jets fan zou zijn geweest, was ik nu heel nerveus.”[artikel]
  • En waar Week in Review begon met cheerleaders, zal deze ook eindigen met cheerleaders. Goed weekend allen!

Foto’s: Getty Images

 

Ook leuk om te lezen