NFL Update: “Winston was een schande voor Florida State”

Door

BCS National Championship - Florida State v Auburn

Ondanks alle controverse rondom zijn persoon werd Jameis Winston tijdens de afgelopen NFL Draft als eerste gekozen door de Tampa Bay Buccaneers. Naar verluidt had Tampa Bay na meerdere gesprekken genoeg vertrouwen in het lokale fenomeen om de toekomst van de franchise zijn handen te leggen. Tijdens deze gesprekken heeft de ploeg waarschijnlijk niet gesproken met Bobby Bowden, de coach die 33 jaar lang hoofdcoach was van Florida State en stelde dat ze bij de Seminoles blij zijn dat hij eindelijk weg was.

Bowden ging in 2009 met pensioen nadat hij tot tweemaal toe een nationaal kampioenschap had gewonnen met de Seminoles. Maar zijn invloed in Tallahassee is nog steeds groot, en het zal de Buccaneers dan ook niet lekker zitten dat Bowden gisteren op de radio bij het SEC Network verklaarde dat Winston “een schande voor de universiteit” was.

Voor de Buccaneers is het te hopen dat de problemen van Winston inderdaad tot het verleden behoren, en dat de fans van Tampa Bay er binnenkort niet hetzelfde over denken als de Florida State achterban.

Patriots steunen Brady via social media
Het moge duidelijk zijn: Tom Brady en de New England Patriots zijn niet te spreken over de straf van de NFL naar aanleiding van Deflategate. Nadat eigenaar Robert Kraft zich al openlijk uitsprak over de straf en het een “excessieve straf” noemde, doet het social media-team van de Patriots ook een duit in het zakje door wel heel opvallend alle avatars op hun pagina’s aan te passen:

Een duidelijk statement vanuit de organisatie, en het lijkt ook een kwestie van tijd voordat Brady en de Patriots in beroep zullen gaan tegen de uitgesproken straf.

Gronkowski of Beckham Jr. op cover Madden NFL ’16
De strijd om de felbegeerde plek op de cover van Madden NFL ’16 bereikt ook zijn apotheose. Na meerdere rondes zijn er nu nog twee namen over, en net zoals in het verleden vaker het geval is geweest zullen de Patriots en Giants de degens met elkaar kruisen in een finale. Rob Gronkowski, de uitgesproken tight end van de Patriots, en Odell Beckham Jr., eigenaar van de meest indrukwekkende vangbal in 2014, zijn de finalisten in de strijd om de cover.

Vanaf 15:00 NL tijd kan er hier gestemd worden, en de uitslag zal vandaag om middernacht bekend gemaakt worden op SportsCenter.

Rodgers wint Celebrity Jeopardy
Naast één Super Bowl-titel kan Aaron Rodgers vanaf gisteren een nieuwe prijs toevoegen aan zijn erelijst. Tijdens Celebrity Jeopardy nam de Packers-quarterback het op tegen ondernemer Mark O’Leary (bekend van Shark Tank) en astronaut Mark Kelly, en wist hij als winnaar uit de strijd te komen.

En uiteraard zou een optreden van Rodgers niet compleet zonder een ouderwetse Aaron Rodgers photobomb:

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen