NFL Update: Rodgers ontevreden over aanval

Door

Green Bay Packers v Chicago Bears

Na drie weken staan de Green Bay Packers op één keer winst en twee nederlagen. En daar kunnen ze onmogelijk tevreden mee zijn. Dat bleek ook afgelopen zondag, toen de offense van de Packers weinig van de grond kreeg tegen de defense van de Lions. En dus begint het morren.

Aaron Rodgers heeft zijn ongenoegen geuit. Hij is niet tevreden over de snelheid waarmee de offense speelt. Iets waar hij zelf ook verantwoordelijk voor is. “We spelen niet snel genoeg. En we converteren veel te weinig third downs. Met 51 plays gaan we de defensie van de tegenstander niet moe maken.” Blijkbaar heeft Mike McCarthy een doelstelling van ten minste 75 plays per wedstrijd.

Grote probleem is dat de Packers in hun nederlagen geen goede running game van de grond af kregen. Eddie Lacy weet bijna geen ruimte te creëren. En dan wordt je teveel afhankelijk van je passing game. Ook Rodgers schiet nog niet met scherp, iets waar hij zichzelf ook bewust van is.

Toch maakt hij zich nog geen zorgen en is Aaron er van overtuigd dat de ploeg op korte termijn weer hun oude spel gaan tentoon spreiden. Voor alle fans: “RELAX! Het komt allemaal in orde”, aldus Rodgers.

Tedford enige tijd uit de roulatie

Jeff Tedford, de offensive coordinator van de Tempa Bay Buccaneers, zal voor onbepaalde tijd uit de roulatie zijn. Dit door terugkerende problemen naar aanleiding van een hartoperatie die Tedford voor aanvang van dit seizoen onderging.

Tijdens die ingreep werden er onder meer twee stents in een ader rondom zijn hart geplaatst. Gretig als Tedford is, heeft hij zichzelf te weinig tijd gegeven om voldoende van de operatie te herstellen. Daardoor blijft hij last houden van klachten.

Door dit alles was Tedford nog niet bij machte om daadwerkelijk plays te callen voor de Tampa Bay offense dit seizoen. Wanneer hij weer terug zal komen is onduidelijk. De Bucs willen hem alle tijd geven om volledig te herstellen.

Gokker wint 57,935 dollar

Doordat de Chicago Bears afgelopen weekend wonnen van de New York Jets is er één man in Amerika die voor dat moment even de gelukkigste man op aarde was. Want door de overwinning mag de gokker ruim 57 duizend dollar in ontvangst nemen. En dat met een inzet van vijf dollar.

De man die enkel in de krant wil onder de naam Rex, wist alle winnaars van afgelopen weekend goed te voorspellen. Saillant detail is dat een andere onbekende gokker, hetzelfde bedrag had gewonnen als de Jets aan het langste eind hadden getrokken.

Het was voor het eerst in de historie dat de jackpot op die manier verdeeld werd. En ook een van de weinige keren dat een persoon de gehele jackpot in ontvangst mag nemen. Normaliter wordt de poet verdeeld onder meerdere gokkers, omdat het zeer weinig voorkomt dat slechts één persoon alle winnaars goed weet te voorspellen.

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen