NFL Update: Reggie Bush naar San Francisco

Door

Chicago Bears v Detroit Lions

Running back Reggie Bush keert terug naar Californië. Het betekent dat na omzwervingen in New Orleans, Miami en Detroit, Bush terugkeert naar de staat waar zijn carrière als football speler van de grond kwam. Gisteren tekende de 30-jarige Bush een verbintenis bij de San Francisco 49ers om de plek van de naar Indianapolis verhuisde Frank Gore over te nemen.

Bush, die vorige maand nog het veld moest ruimen bij de Detroit Lions, werd ook nog gezien als een kandidaat voor de New England Patriots, die running back Shane Vereen naar de New York Giants zagen gaan. Maar een bezoek aan de Patriots leidde echter tot niets, waardoor de weg naar Californië open lag.

Samen met Carlos Hyde en Kendall Hunter moet Bush de running game van de Niners weer vorm geven, na de ondermaatse prestaties van het afgelopen jaar.

Titans halen Perrish Cox weg uit San Francisco

De Tennessee Titans halen alles uit de kast om hun slechte verdediging te verbeteren. De ploeg uit Nashville versterkt zich met cornerback Perrish Cox, die overkomt van de San Francisco 49ers. De Titans troefden daarmee Cleveland, Washington en Baltimore af, die ook hoopten op de defensive back. Cox tekende een driejarig contract, ter waarde van vijftien miljoen dollar.

Eerder haalden de Titans al Brian Orakpo, Karl Klug en safety Da’Norris Searcy, terwijl pass rusher Derrick Morgan in de gelederen werd gehouden. Vorig jaar kreeg de ploeg van Ken Whisenhunt gemiddeld 27,4 punten per wedstrijd om de oren, en men hoopt dat alle defensieve versterkingen daar een einde aan zullen maken.

Greg Jennings weg bij Vikings

Na twee jaar bij de Minnesota Vikings kan Greg Jennings zijn spullen alweer inpakken. De 31-jarige wide receiver kreeg zaterdag te horen dat hij werd gecut. Saillant detail: Jennings werd twee jaar geleden aangetrokken nadat de Vikings Mike Wallace niet konden vastleggen.

Nu dat deze keer wel lukte, was het slechts een kwestie van tijd. Door het laten gaan van Jennings, die toch al niet kon overtuigen in Minneapolis, besparen de Vikings vijf miljoen dollar.

Overige headlines

  • De San Francisco 49ers hebben cornerback Shareece Wright aangetrokken. Wright komt over van de San Diego Chargers en tekenet voor één jaar.
  • De Kansas City Chiefs hebben safety Ron Parker een nieuw contract gegeven. De 28-jarige safety tekende voor vijf jaar bij en kan dertig miljoen dollar gaan verdienen, met een basis salaris van 25 miljoen dollar.
  • Kendrick Lewis verruilt de Houston Texans voor de Baltimore Ravens. De safety, die vorig seizoen de lead tackler was van de Texans, tekent voor drie jaar bij de Ravens.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen