NFL Update: Ravens weigeren voortaan geweldadige spelers

Door

Baltimore Ravens Rookie Camp

Zelfs na het vertrek van Ray Rice hebben de strapatsen van de voormalig running back van de Baltimore Ravens nog effect op de organisatie. General manager Ozzie Newsome kondigde namelijk aan dat de Baltimore Ravens voortaan spelers met huiselijk geweld op hun conto gaan weren.

Tijdens de jaarlijkse State of the Ravens-toespraak zei Newsome het volgende:

“The one area where we will definitely take a hard look and it will be tough for us to bring a player to Baltimore is someone that has domestic abuse in their background. Someone who has domestic abuse in their background, it’s going to be tough for them to be considered a Raven. Other than that, we will exhaust every character aspect of a player. But we believe in allowing the information to lead us to a decision.”

Het nieuwe beleid geldt voor zowel free agents als gekozen prospects uit de Draft. Hoewel sommige teams er nog wel eens over de achtergrond van een speler heen willen kijken, zal dat voor de Ravens niet meer gelden. Dat houdt bijvoorbeeld ook in dat bijvoorbeeld Dorial Green-Beckham, één van de uitblinkers bij de afgelopen NFL Combine, al direct van het draft bord valt. Ook wide receiver Brandon Marshall, die ook afstevent op de free agency geen optie zal zijn om het receiver corps van de Ravens te versterken.

Verhuizing St. Louis Rams naar Los Angeles in stroomversnelling

We meldden al eerder op deze site dat Stan Kroenke, eigenaar van de St. Louis Rams, samen met enkele partners, een nieuw football stadion wil gaan bouwen in Los Angeles. Die plannen werden vannacht goedgekeurd door de gemeenteraad van Inglewood, de voorstad waar het allemaal moet gaan gebeuren, en dus lijken er nog maar weinig hindernissen over om de Rams terug te laten keren naar Los Angeles.

Het project, dat twee miljard dollar moet gaan kosten, werd unaniem goedgekeurd door de raad en moet een onderdeel worden van het herinrichten van de Hollywood Park renbaan.

Er zat enige haast achter, aangezien ook de San Diego Chargers en de Oakland Raiders hun vizier hebben gericht op Los Angeles. De twee organisaties, die net als de Rams ook een geschiedenis hebben in LA, presenteerden vorige week samen een nieuw plan voor een nieuw stadion in Carson.

Cleveland Browns presenteren nieuw logo

De Cleveland Browns presenteerden gisteren vol trots hun nieuwe logo, maar bij velen viel het niet echt in de smaak. Laten we eerlijk zijn, zoveel hebben de Browns, die twee jaar lang bezig zijn geweest met het vaststellen en redesignen van het logo, ook weer niet veranderd.

Menig internetgebruiker zag er wel de lol van in en begon massaal met het mocken van het nieuwe logo.

Ook de site SB Nation, bekend van de satirische kijk op sportnieuws, ging met de nieuwe veranderingen aan de slag. Enkele voorbeelden:

Bron: SB Nation

 

Bron: SB Nation

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor alle andere logo’s.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen