NFL Update: Philadelphia en Sam Bradford praten over een nieuw contract

Door

St. Louis Rams v Cleveland Browns

De Philadelphia Eagles en Sam Bradford zijn volgens ESPN in gesprek over een nieuw contract. De Eagles ruilden in maart Nick Foles en een draft pick naar de St. Louis Rams voor Sam Bradford en zijn blijkbaar erg onder de indruk van de voortgang van de 27-jarige quarterback.

Sam Bradford vecht in Philadelphia voor een plek als starter met Mark Sanchez en Tim Tebow. Sam Bradford wordt gezien als de grootste kanshebber op de startende positie, maar heeft in het verleden veel last gehad van blessures, zo ook vorig seizoen toen hij het hele seizoen miste met een knieblessure. Bradford zal daarom waarschijnlijk geen groot contract krijgen voor een lange duur, eerder een korte verlening om te voorkomen dat hij na dit seizoen free agent wordt.

Ace Sanders 10 wedstrijden geschorst

Voormalig Jacksonville Jaguars wide receiver Ace Sanders is voor tien wedstrijden geschorst omdat hij tijdens een drugs test weer tegen de lamp is gelopen. Vorig seizoen werd Sanders daar ook al vier wedstrijden voor geschorst. Sanders werd op 17 juli door de Jagaurs ontslagen en de kans is dus groot dat deze schorsing ook het einde van zijn carrière gaat betekenen gezien teams steeds minder risico’s nemen met recidivisten.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen