NFL update: NFC wint pro bowl, Revis weg bij Jets?

Door

Drew Brees

Pro Bowl

Terwijl heel Amerika in spanning wacht op de Super Bowl aanstaande zondag is op Hawaii de Pro Bowl gespeeld. De jaarlijkse showwedstrijd waar alle beste spelers van de NFL hun kunsten nog een keer laten zien. Afzeggingen dit jaar waren o.a. Aaron Rodgers, Matt Ryan, Tom Brady, Calvin Johnson en Trent Williams. De eerste vier speler in het rijtje zijn geblesseerd. Vikings tacke Williams zag de wedstrijd echter aan zich voorbij gaan na een opstootje in een plaatselijke nachtclub.

De wedstrijd zelf eindigde in het voordeel van de NFC, die met 62-35 de AFC wegbliezen. Omdat de wedstrijd nooit echt serieus gespeeld wordt twijfelt de NFL of de Pro Bowl volgend jaar wel terug zal keren. Ook dit jaar waren er weer wat verrassingen, zo werd J.J. Watt – die defensive end is – opgesteld als wide receiver. Miami tight end Kyle Rudolph werd gekozen tot MVP met 122 receiving yards en een touchdown.

Revis Island

Jets All-pro cornerback Darrelle Revis – dit jaar niet actief door een ernstige knieblessure – heeft zijn langste tijd in New York vermoedelijk wel gehad. De Jets kunnen in verband met de salary cap het gewenste salaris van Revis niet betalen. Door Revis nu te verhandelen besparen de Jets over twee jaar zes miljoen dollar aan cap ruimte en zien ze ‘Revis island’ niet voor niets weglopen.

Greg Williams naar Titans?

Greg Williams wordt in verband gebracht met de Tennessee Titans om daar weer aan het werk te gaan. De de door het bounty schandaal in opspraak geraakte defensive coordinator is officieel nog geschorst, maar hij mag van de NFL al wel op zoek naar een nieuwe coaching positie. De Titans kunnen wel wat hulp gebruiken. Per wedstrijd kregen de Titans maar liefst 29,1 punten per wedstrijd tegen, laatste in de NFL.

 

Ook leuk om te lezen