NFL Update: Lynch beboet, Blount naar Patriots

Door

New York Giants v Seattle Seahawks

Marshawn Lynch heeft een boete gekregen van, in totaal, 100.000 dollar. Deze boete is hem opgelegd omdat hij de media-regels van de NFL weer overtreden heeft. Hiervoor krijgt de running back een boete van 50.000 dollar. De rest van het bedrag is een voorwaardelijke straf, voor het overtreden van dezelfde regel, die nu geïnd zal worden.

Lynch is zelf hoogst verbaasd over de straf die hem opgelegd is. Hij gaf ESPN te kennen dat hij in zijn eigen beleving keurig een verslaggever te woord heeft gestaan. Na de wedstrijd van afgelopen zondag kleedde #24 zich snel om en ging rechtstreeks naar de bus. Onderweg deed hij wel een telefonisch interview, in de ogen van Lynch dus meer dan genoeg.

LaGarrette Blount keert terug bij Patriots
De New England Patriots hebben twee dagen nadat de Pittsburgh Steelers afscheid namen van LaGarrette Blount de running back een tweejarig contract aangeboden. Blount, die vorig seizoen ook al in New England speelde, moest bij de Steelers vertrekken omdat hij de wedstrijd tegen de Tennessee Titans voortijdig verliet.

Blount had dit jaar weinig succes in Pittsburgh, waar hij Le’Veon Bell voor zich moest dulden. In New England zal Blount waarschijnlijk meer speeltijd krijgen in een roulatie met Jonas Gray en Shane Vereen.

Jets-Bills op losse schroeven door sneeuwstorm
De wedstrijd tussen de Buffalo Bills en de New York Jets wordt wellicht zondag niet gespeeld. De hevige sneeuwval in Buffalo zorgt ervoor dat onzeker is of het stadion, en alles er omheen, tijdig speelklaar en veilig is. Decimeters sneeuw liggen er nu in de gehele staat en de verwachting is dat dit de komende dagen alleen maar meer zal worden. De organisatie van de Bills betaalt mensen die sneeuw schuiven en helpen inmiddels al $10 per uur en kaartjes voor de wedstrijd. Wordt vervolgd.

Tate naar Minnesota
Ben Tate gaat naar Minnesota, de Vikings nemen de running back over van de Cleveland Browns. Peterson komt voorlopig niet terug zo lijkt het, en blessures zorgen ervoor dat er plek is voor de derde keuze van de Browns.

Oakland Raiders v San Diego Chargers

En dan nog QB Philip Rivers, is wat geblesseerd volgens de Chargers. Antonio Gates liet zich zondag al ontglippen dat Rivers speelde met gekneusde ribben, wat hij later trachtte te ontkrachten. Nu blijkt hier toch een kern van waarheid in te zitten. Verwacht wordt dat hij zondag wel gewoon kan spelen.

Foto: Getty Images

3 Reacties
 1. Dennis 5 jaar ago

  Goede move van de Pats Blount was fantastisch de laatste wedstrijden daar.

 2. Jeroen 5 jaar ago

  Goede zet van Patriots inderdaad. Je weet nooit wie nog wegvalt door blessures en een extra RB is altijd handig.

 3. Erik 5 jaar ago

  Ik hoopte al dat Blount bij de Steelers ontslagen zou worden zodat de Pats hem terug konden halen. Hopelijk kan hij nu evenveel invloed op het spel hebben als bijvoorbeeld in de play-offs tegen de Colts.. Zal toch ten koste gaan van rookie Gray of van Vereen. White komt eigenlijk niet aan spelen toe, en ik kan me geen wedstrijd herinneren dat de Patriots met 3 RBs speelde. Dat is ook dezelfde reden waarom Bolden alleen nog maar special teams verplichtingen heeft.

  Wat denkt de rest?

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen