NFL Update: Lions zetten vervelende speler weer op vliegtuig naar Amerika

Door

New Orleans Saints v Detroit Lions
De Detroit Lions hebben C.J. Mosley weer op het vliegtuig terug naar de Verenigde Staten gezet. Detroit is in Londen voor de wedstrijd op Wembley tegen de Atlanta Falcons. Wat Mosley precies heeft gedaan is niet duidelijk, maar hij is de komende twee weken geschorst en zit dus in z’n eentje op een lijnvlucht naar Detroit. Mosley is een belangrijke schakel in de defensive tackle rotatie van Detroit en is de derde man achter Ndamukong Suh en Nick Fairley en miste dit en vorig seizoen geen enkele wedstrijd.

Buccaneers trekken portemonnee voor McCoy
Midden in een dramatisch seizoen hebben de Buccaneers defensive tackle Gerald McCoy een nieuw zevenjarig contract geschonken met een waarde van iets meer dan 95 miljoen dollar, waarvan zo’n 51 gegarandeerd. De star defensive tackle van Tampa is nu tot het einde van 2021 onder contract en is momenteel de best betaalde defensive tackle in de league. McCoy werd in 2010 als #3 overall pick gekozen op de draft en is zeer sterk tegen zowel de pass als de run. Een verstandige, maar ook dure beslissing dus van de Bucs.

Waarschijnlijk geen A.J. Green
Het hing al een beetje in de lucht, maar de Cincinnati Bengals zullen het cruciale duel met de Baltimore Ravens naar alle waarschijnlijkheid moeten spelen zonder A.J. Green. De Pro Bowl wide receiver heeft al het hele seizoen last van een teenblessure en speelde de afgelopen twee weken niet. Zonder Green werd er dit jaar nog niet gewonnen. Er was in speelronde zes een gelijkspel (37-37) tegen de Carolina Panthers en vorige week kregen de Bengals niet eens punten op het scorebord in een 27-0 nederlaag bij de Indianapolis Colts. Zeer slecht nieuws voor Cincinnati, goed nieuws voor Baltimore.

Miami Dolphins kunnen Dion Jordan weer laten starten
Miami Dolphins v New York JetsDe Dolphins kunnen weer een beroep doen op defensive end Dion Jordan. De voormalige collegester van Oregon heeft een schorsing van zes wedstrijden achter de rug in verband met het gebruik van verboden middelen. Om ruimte te maken voor Jordan hebben de Dolphins afscheid genomen van wide receiver Damian Williams. Jordan werd vorig jaar als #3 overall pick gekozen, maar maakte vorig seizoen weinig indruk. Hij zal zich nu móeten bewijzen. Miami speelt vanavond om 18:00 tegen de Jacksonville Jaguars.

Titans’ Shonn Greene in de problemen
Tennessee Titans running back Shonn Greene is afgelopen vrijdag gearresteerd voor diverse overtredingen. De 29-jarige ex-New York Jet was betrokken bij een ongeluk, ging er vandoor, negeerde stoptekens van de politie en werd uiteindelijk ook in de cel gezet voor een verlopen rijbewijs, roekeloos rijden en illegaal parkeren. Tennessee heeft voorlopig nog geen stappen ondernomen richting Greene en hij staat dan ook gewoon nog op het spelersrooster.

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen