NFL Update: Heupoperatie Harvin? ‘smoking gun’ Hernandez

Door

Minnesota Vikings v Seattle Seahawks

Nieuwbakken Seattle Seahawk Percy Harvin is nog voor het seizoen goed en wel begonnen is al geblesseerd geraakt. De snelle wide receiver die tijdens het offseason overkwam van de Minnesota Vikings heeft een kwetsuur aan zijn heup.

Operatie
Harvin had last van zijn heup en liet er naar kijken door de teamarts. De problemen wijzen op een scheurtje in het kraakbeenweefsel rondom het heupbeen. En ondanks dat de teamarts een operatie onnodig acht zou het hier wel op uit kunnen draaien. Harvin heeft een second opinion verzocht en ook Seattle coach Pete Carroll erkent dat een operatie nodig kan zijn.

Langdurige afwezigheid
Mocht het daadwerkelijk tot een operatie komen is de kans groot dat Harvin veel speeltijd zal missen. Teamgenoot Sidney Rice onderging in aan de vooravond van het seizoen 2010-2011 een soortgelijke operatie. Pas in week 11 zou hij voor het eerst op het veld verschijnen.

Smoking gun
Volgens de autoriteiten is moordverdachte en voormalig Patriot Aaron Hernandez op surveillance beelden te zien met een pistool in zijn hand. Op de beelden – genomen vóór en na de moord op Odin Lloyd – zou Hernandez te zien zijn met een Glock .45. Met een wapen van dat merk en type is Lloyd ook om het leven gebracht. Het moordwapen is echter nog niet gevonden. In de Hummer van Hernandez werd bovendien munitie gevonden met een kaliber van .45. Hernandez zelf beweert onschuldig te zijn.

Foto: Getty Images

 

Ook leuk om te lezen