NFL Update: Flowers tekent bij San Diego

Door

Kansas City Chiefs v San Diego Chargers

De San Diego Chargers hebben hun verdediging verder versterkt. Cornerback Brandon Flowers tekende gisteren een contract voor één seizoen en moet een verdediging helpen die vorig jaar één van de slechtste was in pass defense.

Flowers speelde de afgelopen zes jaar voor de Kansas City Chiefs en haalde afgelopen seizoen nog de Pro Bowl. Ondanks dit vonden de Chiefs zijn contract te duur waardoor ze hem vervroegd lieten gaan. Naar verluidt zou Flowers hebben gekozen voor San Diego zodat hij komend seizoen minimaal twee keer tegen Kansas City kan spelen.

De 28-jarige Flowers heeft in zes seizoenen 17 interceptions en staat bekend om zijn snelheid waarmee hij de meeste receivers weet bij te houden.

Bridgewater legt uitspraken over Cleveland uit

Vorige maand kwam het bericht naar buiten dat Teddy Bridgewater, de quarterback die tijdens de afgelopen NFL Draft werd gekozen door de Minnesota Vikings, beslist niet naar Cleveland wilde gaan. Volgens Bridgewater heeft hij echter totaal geen problemen met Cleveland: “Ik had gewoon een heel goed gevoel bij Minnesota. Ik had 7 afspraken met de Vikings en daardoor had ik gewoon het beste gevoel bij die ploeg, dat is wat ik probeerde te zeggen.”

De Cleveland Browns kozen als 22ste Johnny Manziel terwijl Bridgewater pas als 32ste naar de Vikings ging. Browns-coach Mike Pettine lichtte zijn keuze maandag toe tegenover SportsIllustrated: “Johnny is de enige rookie die goed genoeg kan zijn om vanaf dag één in de basis te staan in de NFL.”

Sherman toch alleen op Madden cover

Dat Richard Sherman op de cover van de nieuwste Madden game zou komen te staan was al bekend. Toch hadden fans een oproep van Sherman gehonoreerd en begonnen een petitie om naast Sherman ook zijn teamgenoten van het Legion of Boom op de cover te krijgen.

Tevergeefs, want ondanks de petitie zette EA Sports zoals verwacht door met een cover met enkel Sherman erop. Het resultaat werd gisteren bekend gemaakt:

 

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Dennis 6 jaar ago

    Eerst Verrett nu Flowers alles om meneer P. Manning te stoppen!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen