NFL Update: Emmitt Smith kritisch op Murray

Door

Washington Redskins v Dallas Cowboys
DeMarco Murray is op weg naar een van de beste rushing seasons in de geschiedenis van de NFL. Maar toch is niet alles naar de zin van legende Emmitt Smith. Maandagavond tegen de Washington Redskins verloor de running back al voor de vijfde keer dit seizoen de bal. Voor Smith reden om te tweeten dat Murray moet weten wanneer hij moet stoppen.
Volgens Smith gaat Murray te vaak voor de extra yards, waarbij hij te veel risico neemt. Het balverlies van Murray was maandagavond erg kostbaar, want de Cowboys gingen in eigen huis verrassend onderuit tegen de Redskins.

Lynch blijft bij Seattle
Dallas Cowboys v Seattle Seahawks
Marshawn Lynch is ondanks de geruchten niet verhandeld vlak voor de trade deadline. Coach Pete Carroll liet dinsdag overdag al weten dat hij zijn running back niet kwijt wilde. Na de verrassende trade van Percy Harvin vorige week hielden mensen rekening met een trade van Lynch, maar deze is er dus niet gekomen. Wel is de kans groot dat Lynch bezig is aan zijn laatste seizoen bij de Seahawks.

Vick starter voor de Jets
Buffalo Bills v New York Jets
Michael Vick start zondag voor de New York Jets. Coach Rex Ryan maakte bekend dat hij het vertrouwen voorlopig geeft aan zijn nieuwe quarterback. Hoewel Ryan, die zelf ook onder vuur ligt, nog niet verder vooruit wil kijken is de kans groot dat dit het einde is voor Geno Smith. Deze wist alleen de eerste wedstrijd van het seizoen te winnen voor de ploeg uit New York.

Ernst blessure Romo nog onduidelijk
Washington Redskins v Dallas Cowboys
Het is nog niet bekend of Tony Romo zondag kan spelen in de topper tegen de Arizona Cardinals. Na een sack in het derde kwart moest Romo maandag de wedstrijd tijdelijk verlaten. Hij kwam na een pijnstillende injectie wel terug voor de laatste drive van het vierde kwart en de verlenging, maar hierin kon hij de nederlaag van de Cowboys niet voorkomen. Romo onderging dinsdag een scan om te zien hoe serieus de blessure aan de rug is, iets waar Romo voor het seizoen ook al aan geopereerd is. In de loop van de week wordt duidelijk of de quarterback zondag in actie kan komen.

Ook leuk om te lezen