NFL Update: Chancellor keert terug bij de Seahawks

Door

Seattle Seahawks v Arizona Cardinals

De holdout van Kam Chancellor lijkt tot een einde te komen zo melden diverse bronnen. De safety van de Seattle Seahawks mistte de eerste twee wedstrijden van dit seizoen omdat hij een verbeterd contract wil. Nu is hij toch onderweg naar Seattle, zonder nieuw contract.

Het gemis van Chancellor was overduidelijk in de eerste twee wedstrijden van het seizoen, waarin de ploeg tweemaal verloor. De Seahawks zullen dus maar al te blij zijn met zijn terugkeer. Of de onrust nu voor eens en altijd weg is moet blijken, Chancellor zelf smste het volgende naar ESPN:

“Ima go help my teammates that are understanding of my position and the ones who aren’t,” Chancellor said in the text message. “God forgives all, why can’t i? Time to help us get back to the big dance. I can address business after the season. Me and Marshawn started a mission 2 years ago. I can’t let my Dawg down….Real talk.”

Na het seizoen wil de safety verder kijken maar voor nu wil hij naar de Super Bowl met Seattle en met name met Marshawn Lynch, met wie hij erg goed bevriend is. Hij zou op papier komend weekend al kunnen starten in de thuiswedstrijd tegen Chicago. De boete die Chancellor krijgt kan oplopen tot zo’n twee miljoen dollar melden verschillende bronnen.

Chancellor heeft overigens nog een contract voor drie seizoenen bij de Seahawks.

Johnny Football moet zijn plek weer afstaan

De Cleveland Browns starten komen weekend met Josh McCown als quarterback. De goede prestatie van afgelopen weekend ten spijt, Johnny Manziel krijgt niet de kans zijn tweede wedstrijd op een rij te winnen. Manziel mocht starten door de blessure van McCown, deze is echter volledig fit verklaard en zal komende zondag dus spelen.

Vul hier nog de Football Pool in, dit kan tot morgenavond 23.59!

Ook leuk om te lezen