NFL Update: Bills claimen IK Enemkpali

Door

New York Jets Rookie Minicamp
IK Enemkpali heeft niet lang hoeven wachten op een tweede kans. Een dag nadat hij bij de New York Jets quarterback Geno Smith een gebroken kaak sloeg heeft de linebacker al een nieuwe club gevonden. De Buffalo Bills haalden hem op voordat hij een free-agent werd en zo is Enemkpali herenigd met coach Rex Ryan.

Smith en Enemkpali kregen van de week in de kleedkamer volgens de geruchten ruzie om een vliegticket van 600 dollar wat Enemkpali voor Smith had betaald. De quarterback zou hiermee naar een liefdadigheidsinitiatief komen, maar zegde op het laatste moment af. Volgens de verhalen zou Smith beloofd hebben het ticket te vergoeden, maar was dit nog altijd niet gebeurd. De discussie hierover liep uit de hand waarna Enemkpali uithaalde en de kaak van Smith brak. Het gevolg is dat Smith zes tot tien weken is uitgeschakeld en mogelijk zijn startende positie verliest.

De Jets ontsloegen de linebacker onmiddellijk na het incident en Ryan was er onmiddellijk bij om zijn oud-speler naar Buffalo te halen. Het is duidelijk dat Ryan zich niet druk maakt om de sfeer in de kleedkamer, want eerder dit jaar haalde de nieuwe coach van de Bills al Percy Harvin en Richie Incognito naar Buffalo. Beide spelers stonden al veelvuldig in het nieuws vanwege hun problemen met hun teamgenoten.

Basisplaats Jimmy Garoppolo bij Patriots
Quarterback Jimmy Garoppolo zal vanavond in de eerste oefenwedstrijd van de New England Patriots de starter zijn. Tom Brady is door de behandeling van zijn rechtszaak niet beschikbaar voor het duel met de Green Bay Packers. Aangezien Brady een schorsing van vier wedstrijden boven het hoofd hangt is het duel van vanavond een mogelijk voorproefje van wat de fans van de Patriots de eerste wedstrijden kunnen verwachten.

Todd Gurley mist start seizoen
De St. Louis Rams verwachten dat rookie Todd Gurley de eerste wedstrijden van het seizoen zal missen. De running back herstelt van een knieoperatie en zal zeker in de preseason wedstrijden geen minuut spelen. De club verwacht echter dat het herstel van de rookie langer gaat duren en dat Gurley waarschijnlijk ook de eerste wedstrijden van het seizoen moet missen.

Gurley zelf zegt het geduld te hebben om te wachten tot hij helemaal fit is en niet van plan te zijn te vroeg te gaan starten.

“Right now, we’re not pushing anything. It’s kind of taking it day-by-day and week-by-week. Whether it’s Week 5 or Week 1, 10 years from now nobody is going to remember what you did the first five games. You’ve just got to take it easy.”

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. Maarten 5 jaar ago

    Enig idee of er al nieuws is of de NFL op tv komt in Nederland?

  2. Jeroen 5 jaar ago

    Volgens mij niet op de standaardzenders, maar er zijn alternatieven. In dit artikel en de reacties meer daarover:
    https://www.sportamerika.nl/tarieven-nfl-game-pass-verhoogd

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen